Αξεσουάρ παραλίας & σπα

ΑρχικήΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΠΑΑξεσουάρ παραλίας & σπα

Αξεσουάρ παραλίας & σπα

Αξεσουάρ παραλίας & σπα 

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία shopping με μια υπέροχη κολεξιόν από καφτάνια, παρεό, πετσέτες πέστεμαλ ή φούτα, τσάντες και άλλα αξεσουάρ που αποτελούν το must-have των διακοπών για κάθε γυναίκα. Σας προτείνουμε μια εξαιρετική spa & beachwear συλλογή από Έλληνες σχεδιαστές, με αστείρευτη έμπνευση που πηγάζει από το ελληνικό καλοκαίρι. 

1  | 

Aelia Towel

Aelia Towel Στην Aelia Towel θα βρείτε μια ποικιλία σχεδίων που ζωντανεύουν το ελληνικό καλοκαίρι. Παραμένοντας ταυτόχρονα ανθεκτική, μαλακή, ζεστή, ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά, η πετσέτα pestemal αποτελεί την καλύτερη παρέα στο ταξίδι, την παραλία και το Σπα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους αναλόγως της φαντασίας σας! Χρησιμοποιείστε την εκτός από πετσέτα, ως κουβέρτα, κάλυμμα, μαντήλι και φόρεμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Pestemal

Pestemal Απ' ευθείας από τα χαμάμ της Ανατολής, οι πετσέτες Pestemal, είναι διαθέσιμες σε ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων και σχεδίων. Η Pestemal βασίστηκε στην ιδέα ότι ένα παραδοσιακό προϊόν όπως οι πετσέτες pestemal μπορεί να προσφέρει εξαιρετική πρακτικότητα, στυλ και ποιότητα στον σημερινό πολυάσχολο τρόπο ζωής. Η Pestemal προσφέρει μια σειρά από προϊόντα, όπως πετσέτες Σπα, καφτάνια, ριχτάρια, καλύμματα, μπουρνούζια, για να καλύψει όλες τις ανάγκες εξοπλισμού Σπα και τις καθημερινές δραστηριότητες στο μπάνιο, στο καθιστικό και στην κουζίνα, εκφράζοντας το προσωπικό ή εταιρικό σας στυλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Aria Inspirations

Aria Inspirations Μια ιδιαίτερη νότα για το Spa ή την Spa Boutique σας. Customized πετσέτες, τσάντες, τσαντάκια, αξεσουάρ πισίνας, Σπα και παραλίας, κέντημα, τύπωμα του λογότυπου ή μηνύματός σας, δημιουργίες εμπνευσμένες από το Ελληνικό καλοκαίρι. Ιδέες για να συμπληρώσετε τον εξοπλισμό Σπα και για ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις, Made in Greece!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |