ΑρχικήSPAΚυκλάδεςΣαντορίνη

Σαντορίνη

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΣΠΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

—  

Ήταν πριν 80.000 χρόνια, όταν μετά από μια τρομακτική έκρηξη του ηφαιστείου «γεννήθηκε» η Σαντορίνη. Η πασίγνωστη Καλντέρα με την καθηλωτική ενέργειά της, δημιουργήθηκε μετά από καταβύθιση κατά τη μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη του 1650 π.Χ. και στη συνέχεια οι υποθαλάσσιες εκρήξεις του ηφαιστείου δημιούργησαν τα νησιά Παλαιά Καμένη και Νέα Καμένη, γεγονός που αποτελεί μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Το εκτυφλωτικό λευκό από τα λαξεμένα στους βράχους σπίτια, οι ιδιαίτερες παραλίες, τα μοναδικά στον κόσμο ηλιοβασιλέματα, τα ηφαιστειογενή τοπία και το βαθύ μπλε των Κυκλάδων που σαγηνεύει, συνθέτουν μια εικόνα απαράμιλλης ομορφιάς που αγγίζει βαθιά όποιον την επισκέπτεται και την καθιστά έναν μαγικό προορισμό.
1  | 

A.SPA | KIRINI SANTORINI

A.SPA | KIRINI SANTORINI Απόλυτη αναζωογόνηση και μια εντελώς ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς, σας περιμένει στο A.SPA, έναν από τους λίγους ολοκληρωμένους χώρους ευεξίας της Σαντορίνης. Το A.SPA είναι μια όαση πολυτέλειας, ένα μακρύ zen μονοπάτι με φαντασμαγορικές εγκαταστάσεις που διατίθενται για αποκλειστικά δική σας χρήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

KALLOS SPA | ANDRONIS CONCEPT WELLNESS RESORT

KALLOS SPA | ANDRONIS CONCEPT WELLNESS RESORT Στo Kallos Spa, η πνευματική και ψυχική ισορροπία κι ευεξία προάγονται μέσα από ανανεωτικές θεραπείες, άσκηση στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αυθεντική yoga με πρακτικές των Ιμαλαΐων και γεύματα αποτοξίνωσης, ειδικά παρασκευασμένα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Σπηλιές θεραπειών και jacuzzi, εξαιρετική wet thermal area, ολιστική προσέγγιση της ευζωίας σε έναν καινούριο, εκλεπτυσμένο και με εκπληκτική θέα χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |