Συνεργάτες

ΑρχικήBEST LUXURY SPASΣυνεργάτες

Συνεργάτες

Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας

Στη Best Luxury Spas in Greece δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξαιρετική εξυπηρέτηση του επισκέπτη και συνεργαζόμαστε μόνο με επιλεγμένες και διακεκριμένες εταιρίες που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό και υψηλές αξίες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους συνεργάτες μας.
Όταν επιλέγετε έναν προορισμό από τη συλλογή Best Luxury Spas in Greece μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ταξιδέψετε σε ένα κορυφαίο ξενοδοχείο, που προσφέρει υψηλή ποιότητα διαμονής και υπηρεσιών και ένα αυθεντικό, με πλήρεις εγκαταστάσεις Spa.
 
 
1  | 

Mitsis Hotels

Mitsis Hotels Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια στην Ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθοδηγούμενη από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών. Τα Mitsis Hotels έχουν λάβει αναρίθμητες διακρίσεις από διεθνείς και ελληνικούς τουριστικούς οργανισμούς, σαν αναγνώριση για την κορυφαία ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και για τη συμβολή του ομίλου στην αναβάθμιση του τουρισμού της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

GRECOTEL HOTELS & RESORTS

GRECOTEL HOTELS & RESORTS Η Grecotel Ιδρύθηκε το 1981 ως εταιρεία διαχείρισης παραθεριστικών ξενοδοχείων και ταυτίστηκε με την έννοια της πολυτελούς ξενοδοχείας καθώς διαθέτει τουριστικές μονάδες 4 και 5 αστέρων.Εξελίσσοντας διαρκώς την τέχνη της πολυτελούς και εγκάρδιας φιλοξενίας στην Ελλάδα, τα ξενοδοχεία Grecotel, της κορυφαίας ξενοδοχειακής αλυσίδας της χώρας, προσφέρουν διακοπές εκλεπτυσμένου στιλ, με φόντο την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των προορισμών όπου βρίσκονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Atlantica Hotels & Resorts

Atlantica Hotels & Resorts Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts ιδρύθηκε το 1980, με το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου Atlantica στην Λεμεσό της Κύπρου. Έκτοτε, η εταιρεία αναπτύχθηκε σε μια αλυσίδα 50 ξενοδοχείων σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, η οποία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, την προσωπική εξυπηρέτηση, τη φιλική ατμόσφαιρα και τις πλούσιες εγκαταστάσεις των θερέτρων της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

The a Hotels

The a Hotels Ένας νέος όμιλος με ιστορία στην αγορά φιλοξενίας στην Ελλάδα. Ο όμιλος The a Hotels & Resorts διαθέτει ξενοδοχεία 5 αστέρων με κέντρα spa, που βρίσκονται σε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας, στην Κέρκυρα, στην Κρήτη και στα Ιωάννινα. Yπό τη νέα ιδιοκτησία της κας Λαμπίρη, βασίζεται στην τήρηση των αρχών που εγγυώνται μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία, πάντα με γνώμονα τη φιλοσοφία του ιδρυτή κύριου Μήτση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Orloff Spa Experts

Orloff Spa Experts Με μια ευρεία γκάμα υποστηρικτικών και λειτουργικών υπηρεσιών πολυτελών Spa, εφαρμόζωντας διεθνή πρότυπα και ολιστική προσέγγιση marketing και εκπροσωπώντας τα αναγνωρισμένα brands καλλυντικών spa Valmont και Cinq Mondes, η Orloff Spa Experts απαριθμεί σήμερα στο πελατολόγιό της πλήθος επώνυμων συνεργασιών με τις πιο διακεκριμένες ξενοδοχειακές αλυσίδες και ομίλους όπως Mitsis Hotels, HotelBrain, Blue Palace, Sofitel, Capsis και άλλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |