ΑρχικήΝΕΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΠολυτελές ξενοδοχείο με Σπα στην Αθήνα με τη δική του Βιολογική Φάρμα

Πολυτελές ξενοδοχείο με Σπα στην Αθήνα με τη δική του Βιολογική Φάρμα

Δημοσιεύτηκε Monday, June 24, 2019
The Margi Farm - Η βιολογική φάρμα του The Margi Hotel
 
photo credits : www.margifarm.gr
 
Σε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην περιοχή των Καλυβίων Αττικής, σε μια πλούσια και καρποφόρα γη περιτρυγιρισμένη από ελαιόδεντρα και αμπέλια, δημιουργήθηκε το 2015 η φάρμα του The Margi Hotel. Ένας πραγματικός παράδεισος χαλάρωσης και γαστρονομίας για τους επισκέπτες και τους λάτρεις της φύσης. Ένα υπέροχο κομμάτι γης, που συνδυάζει τις κατάλληλες περιβαντολογικές συνθήκες με φυσικές γεωργικές πρακτικές, ποτίζοντας τη γη με το δικό της αρδευτικό σύστημα και εμπλουτίζοντας τη με φυσικές μεθόδους, καθιστώντας την ιδανική για την καλλιέργεια  ελαιόδεντρων, αμπελώνων αλλά και σχεδόν όλων των ποικιλιών λαχανικών και φρούτων. 
 
Η δημιουργία της φάρμας ήταν το όνειρο της ιδιοκτήτριας οικογένειας του The Margi Hotel, η οποία επιθυμούσε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του ξενοδοχείου με φρέσκιες, ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και να δημιουργήσει μια πρωτότυπη φάρμα που θα αναδείκνυε τα τοπικά και εποχικά προϊόντα. 
 
Προϊόντα
 
photo credits: www.themargifarm.gr 
 
Η Φάρμα παράγει εξαιρετικά ποιοτικά βιολογικά λαχανικά και φρούτα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αυγά, τυρί, ροζέ κρασί από τα Μεσόγεια, παραδοσιακό τσίπουρο, φρέσκο μαλακό τυρί από κατσικίσιο γάλα, αγκινάρες, άγρια σπαράγγια και χόρτα, βότανα και εποχικά φρούτα.  Χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, αναδεικνύοντας  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων και με χρώματα, αρώματα και γεύσεις να αλληλοσυμπληρώνονται κατά τη διάρκεια όλων των εποχών, τα προίόντα της φάρμας είναι μερικά μόνο από τα δώρα της φύσης που γεμίζουν το τραπέζι σας και  εμπνέουν βραβευμένους chef στην δημιουργία αυθεντικών μεσογειακών και ελληνικών πιάτων στα εστιατόρια του The Margi Hotel
 
Επίσης, χρησιμοποιώντας βότανα από τη φάρμα, η ομάδα του The Margi Spa παρασκευάζει προϊόντα θεραπειών Σπα τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στις εξειδικευμένες θεραπείες και επίσης να αγοράσετε για το σπίτι. 
 
 
Τhe Margi Farm: "From Farm to fork"
 
"Από την Φάρμα στο πηρούνι σας" , μια πολύ διαδεδομένη ιδέα, ειδικά στο εξωτερικό, που βραβεύτηκε με Silver Award ως καινοτόμος ιδέα στον τομέα του F&B στα Tourism Awards 2015. Πρόκειται για μια δραστηριότητα εκπαιδευτική, ψυχαγωγική, διαδραστική, γαστρονομική και συμποσιακή. Οι επισκέπτες της Φάρμας, έχουν την δυνατότητα να μάθουν πολλά για την Ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της Ελληνικής γης. Σε συνεργασία με τους εργαζομένους και τον γεωπόνο, μικροί και μεγάλοι έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τη Φάρμα και τα προϊόντα που ευδοκιμούν την κάθε εποχή του χρόνου, να ταίσουν τα ζώα, να παίξουν παραδοσιακά αγροτικά παιχνίδια αλλά και να μαζέψουν διάφορα λαχανικά και αυγά από το κοτέτσι. Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν live μια επίδειξη μαγειρικής μαθαίνοντας τα μυστικά της και να απολαύσουν ένα αυθεντικό και βιολογικό ελληνικό δείπνο σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, που το κάθε μενού έχει επιλεχθεί προσεκτικά από τον chef και βασίζεται σε εποχικά λαχανικά. Ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των ελληνικών αυθεντικών γεύσεων!
 
 
Φιλοξενία και εκδηλώσεις
 
Η Φάρμα λειτουργεί όλο το χρόνο και διατίθεται για ιδιωτικές εκδρομές αλλά και για εκδηλώσεις εταιρικές ή κοινωνικές, καθιστώντας την έναν προορισμό κατάλληλο για κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε περισσότερα για τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει στην ιστοσελίδα www.margifarm.gr και απολαύστε ένα ταξίδι στην αγροτική ζωή, γεμάτο με καλό φαγητό και κρασί.