ΑρχικήANAKAΛΥΨΤΕ

ANAKAΛΥΨΤΕ

1  |  2  | 

Αρχαίο Ελληνικό Λουτρό στο Polis Hammam, Aθήνα & Θεσσαλονίκη

Αρχαίο Ελληνικό Λουτρό στο Polis Hammam, Aθήνα & Θεσσαλονίκη Το Αρχαίο Ελληνικό Λουτρό είναι μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αναζωογόνησης και εξαγνισμού της ψυχής και του πνεύματος. Αυτό που ξεχωρίζει το αρχαίο Ελληνικό Λουτρό από οποιαδήποτε άλλη ολοκληρωμένη λουτρική περιποίηση είναι η επάλειψη όλου του σώματος με ένα φυσικό ορυκτό πλούσιο σε ιχνοστοιχεία , αποτοξινωτικές αλλά και καθαριστικές ιδιότητες που συνδυάζει την ιεροτελεστία της Αυθεντικής Λουτρικής Περιποίησης, με την ιστορία και την παράδοση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Galini Peaceful Ritual - φροντίδα προσώπου & σώματος, Astir Palace

Galini Peaceful Ritual - φροντίδα προσώπου & σώματος, Astir Palace Η θεραπεία Galini Peaceful Ritual αποτελεί μια τελετουργία ομορφιάς προσώπου και σώματος που βυθίζει τον επισκέπτη σε μια αίσθηση υπέρτατης ηρεμίας και αποκατάστασης. Προσφέρεται αποκλειστικά στο εκπληκτικό νέο Σπα του Αστέρα Βουλιαγμένης, The Spa Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

KO BI DO - μια φυσική θεραπεία λίφτινγκ, Life Gallery

KO BI DO - μια φυσική θεραπεία λίφτινγκ, Life Gallery Μια εξελιγμένη τεχνική μασάζ, προερχόμενη από τις αρχαίες ιατρικές παραδόσεις της Ιαπωνίας, που παρέχει ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ και πιο σφριγηλό δέρμα, χωρίς καμία απολύτως επέμβαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ila Ananda Face Therapy, Aθήνα

Ila Ananda Face Therapy, Aθήνα Μια ολιστική θεραπεία προσώπου που ενισχύει το επίπεδο ενέργειας και προσδίδει φως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιαματικά Σπα στην Ελλάδα

Ιαματικά Σπα στην Ελλάδα Ανακαλύψτε τις ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών ιαματικών πηγών με μία από τις προτάσεις της Best Luxury Spas για αποδράσεις στα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία με Ιαματικά Σπα στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |  2  |