ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΑρχικήΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Δημοσιεύτηκε Tuesday, December 18, 2018
Η εμπειρία
 
Με κίνητρο την αναζήτηση αυθεντικών, ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών αναζωογόνησης και ευεξίας, η Best Luxury Spas in Greece, αναζητά, εντοπίζει, ερευνά και σας προτείνει μια αποκλειστική συλλογή ελληνικών, εξαιρετικών προορισμών wellness & spa.
 
Ακολουθώντας μια σειρά κριτηρίων ως προς τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τη φιλοσοφία των χώρων που παρουσιάζει, προτείνει στον επισκέπτη υψηλού επιπέδου εμπειρίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αναζωογόνησης και ευεξίας, στις πιο όμορφες τοποθεσίες της χώρας.
 
Ο στόχος
 
Κύριος στόχος είναι η προβολή των υπέροχων προορισμών spa που διαθέτει η χώρα και η ανάδειξή της ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για τουρισμό αναζωογόνησης και ευεξίας.
 
Μέσω της συλλογής Best Luxury Spas in Greece, στοχεύουμε στο να βοηθήσουμε τον επισκέπτη να βρει ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο με spa ανάλογα με τις ανάγκες του (επαγγελματικό ή οικογενειακό ταξίδι, ταξίδι αναψυχής ή θεραπείας, χειμερινές ή καλοκαιρινές διακοπές, ημερήσια επίσκεψη, επαγγελματικό δώρο) και τις πεποιθήσεις του (περιβαλλοντική ευαισθησία, υγιεινή διατροφή κ.α.). 
 
Οι αξίες
 
Οι αξίες που διαπνέουν τη φιλοσοφία μας και τα κριτήρια της επιλογής των ξενοδοχείων και των Σπα είναι:
- ποικιλία και υψηλή αισθητική στις εγκαταστάσεις
- εξαιρετική εξυπηρέτηση
- αναγνωρισμένα και υψηλού επιπέδου προϊόντα περιποίησης spa
- πρωτοποριακές θεραπείες και προγράμματα ευεξίας
- πράσινες πολιτικές λειτουργίας
- περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
- κοινωνική ευθύνη
 
Η δέσμευση
 
Στη Best Luxury Spas in Greece θεωρούμε ως δέσμευσή μας την ενεργή και θετική συμβολή στην ανάπτυξη και ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος spa και ευεξίας. Μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων και συνεργασιών στηρίζουμε τα spa και τα ξενοδοχεία, προβάλλουμε σημαντικές διακρίσεις τους και ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που συμβαδίζουν με τη σύγχρονη πολυδιάστατη έννοια της ευεξίας.
 
Περιβαλλοντική φιλοσοφία
 
Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασική αρχή της Best Luxury Spas in Greece και προσδιορίζει τόσο την εσωτερική λειτουργία της όσο και την αναζήτηση των συνεργατών της.
 
Στη Best Luxury Spas in Greece ελέγχουμε τους προορισμούς που προτείνουμε ως προς το επίπεδο δέσμευσής τους στη μείωση των περιβαλλοντικών συνεπειών της λειτουργίας τους και στην εξοικονόμηση των φυσικών πόρων και προάγουμε πρωτοποριακά προγράμματα που συγκεκριμένα ξενοδοχεία εφαρμόζουν.
 
Επιδιώκουμε να αυξήσουμε την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τόσο των επισκεπτών όσο και των ξενοδοχείων και spa της χώρας συμβάλλοντας σε μια βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.