Θράκη

ΑρχικήSPAΘράκη

Θράκη

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΣΠΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
 

Υπάρχει ένας τόπος στην Βόρεια Ελλάδα, η Θράκη, όπου η Ευρώπη συναντά την Ασία και το χριστιανικό πνεύμα συνδυάζεται με τις ανατολίτικες παραδόσεις. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στις μεγάλες λίμνες Βιστωνίδα και Μητρικού, στο Δέλτα του Έβρου, στο Αισθητικό Δάσος του Νέστου και στις αναρίθμητες δασικές εκτάσεις της Θράκης. Εκεί υπάρχει επίσης ένα απίθανο οικοσύστημα που αποτελείται από έναν ανεκτίμητο θησαυρό βιοποικιλότητας ζώων, φυτών και δέντρων. Η παρατήρηση των 816 ειδών πουλιών, η πεζοπορία, το κανό και η ιππασία είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στην όμορφη και πολυπολιτισμική Θράκη. Σε έναν τόπο όπου δύο διαφορετικοί πολιτισμοί συνυπάρχουν εδώ κι αιώνες, τα αρώματα και οι μυρωδιές της μεσογειακής και ανατολικής κουζίνας φέρνουν κοντά την Δύση με την Ανατολή σε έναν προορισμό που θα συνεπαίρνει τον επισκέπτη. 

1  | 

THRAKI THALASSO & WELLNESS SPA | RAMADA PLAZA THRAKI

THRAKI THALASSO & WELLNESS SPA | RAMADA PLAZA THRAKI Ξεναγηθείτε στις απαράμιλλες εγκαταστάσεις του Thraki Thalasso & Wellness Spa sτο Ramada Plaza Thraki στην Αλεξανδρούπολη, το νέο σημείο αναφοράς στη Β. Ελλάδα. Ένας φωτεινός χώρος 2.400τμ. που περιλαμβάνει πλήρεις εγκαταστάσεις θαλασσοθεραπείας και υδροθεραπείας. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής ενώ ιδιαίτερη νότα αποτελεί η Euphoria Spa Suite, ένα ιδιωτικό spa για ξεχωριστές περιστάσεις, γενέθλια, νεόνυμφους, bachelorette party.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ALEXANDER SPA | ALEXANDER BEACH HOTEL & SPA

ALEXANDER SPA | ALEXANDER BEACH HOTEL & SPA Ευεξία για όλους και για όλη την οικογένεια στο Alexander Spa στο εμβληματικό Alexander Beach Hotel & Spa στην Αλεξανδρούπολη. Ζήστε και απολαύστε τις εξειδικευμένες ολιστικές θεραπείες με διεθνώς αναγνωρισμένα ελληνικά φυσικά προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας. Εναλλακτικά απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης στις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |