Ήπειρος

ΑρχικήSPAΉπειρος

Ήπειρος

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΣΠΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

— 

Από τα υπολείμματα των παγετώνων στα 2000μ υψόμετρο στην Δρακολίμνη Ιωαννίνων μπορεί κανείς να ατενίσει την υπέροχη φύση της Ηπείρου. Μπροστά του απλώνεται το βουνό της Πίνδου, 46 Ζαγοροχώρια, το μυθικό μαντείο της Δωδώνης, οι αρχαίες πηγές του Αχέροντα, το γεφύρι της 'Αρτας που “ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν”, φαράγγια και ατελείωτα δάση. Η Ήπειρος, σύμφωνα με ευρήματα, κατοικείται εδώ και 40.000 χρόνια και προσφέρει τους περισσότερους συνδυασμούς διακοπών: διακοπές σε βουνό, θάλασσα, ποτάμι και λίμνη, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

 

1  | 

DIAMOND SPA CENTER | SIVOTA DIAMOND SPA RESORT

DIAMOND SPA CENTER | SIVOTA DIAMOND SPA RESORT Το Sivota Diamond Spa Resort, χτισμένο αμφιθεατρικά στον λόφο που αγναντεύει την Μπέλλα Βράκα, αποτελεί ορόσημο για τα Σύβοτα, προσφέροντας στον επισκέπτη διακριτική πολυτέλεια και απόλυτη χαλάρωση. Το Sivota Diamond Spa Center, εντός του ξενοδοχείου, το καλύτερο Spa στην περιοχή της Θεσπρωτίας, προσφέρει πλήρη ανανέωση και ανασυγκρότηση της ψυχής και σώματος σε ένα άκρως γαλήνιο και ευχάριστο περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

GRAND SERAI WELLNESS & SPA | GRAND SERAI CONGRESS & SPA

GRAND SERAI WELLNESS & SPA | GRAND SERAI CONGRESS & SPA Από τους πιο πολυτελείς και σύγχρονους χώρους για χαλάρωση και αναζωογόνηση στα Ιωάννινα. Ο εξαίρετος συνδυασμός της παραδοσιακής διακόσμησης με ανατολίτικα στοιχεία, η διάχυτη πολυτέλεια και οι υψηλές παροχές δημιουργούν ατμόσφαιρα αυθεντικού παλατιού. Υδροθεραπεία, θεραπείες προσώπου με χρυσό, υαλουρονικό οξύ ή κολλαγόνο, γυμναστήριο, hamam και ποικιλία μασάζ, ξεκουράζουν και τονώνουν τον επισκέπτη, εμπλουτίζοντας τη διαμονή του στην πόλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |