Θεσσαλία

ΑρχικήSPAΘεσσαλία

Θεσσαλία

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΣΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
 

 

Αν υπάρχει ένα μέρος στην Ελλάδα που γεννά ήρωες και θεούς, αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, η Θεσσαλία. Η γη των μυθικών Κενταύρων και το μέρος όπου οι θεοί κατέβηκαν από τον Όλυμπο για να πολεμήσουν τους Τιτάνες, η γενέτειρα του ήρωα Αχιλλέα και του πατέρα της Ιατρικής Ασκληπιού προσφέρουν απεριόριστες εξερευνήσεις. Οι εκπληκτικοί βραχώδεις σχηματισμοί στα Μετέωρα, η πύλη του Παραδείσου, στέκουν ανά τους αιώνες λιγα χιλιόμετρα μακριά από την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Με άλλα λόγια, η Θεσσαλία αποτελεί έναν προορισμό που κάθε ταξιδιώτης πρέπει να επισκεφτεί!
 
 
1  | 

IMPERIAL HEALTH SPA | LARISSA IMPERIAL

IMPERIAL HEALTH SPA | LARISSA IMPERIAL Το Grecotel Larissa Imperial προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια στην καρδιά της Θεσσαλίας. Σε μια καταπράσινη έκταση και στο κομψό περιβάλλον του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε ονειρικές διακοπές χειμώνα και καλοκαίρι. Και μετά από μια κουραστική μέρα, μπορείτε να αναζωογονηθείτε στο Imperial Health Spa με μασάζ, περιποιήσεις-ελιξίρια σώματος & ψυχής, λουτροθεραπείες ή απλά να απολαύσετε μια βουτιά στην εσωτερική υδροτονική πισίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ANATASI SPA | ANANTI CITY RESORT

ANATASI SPA | ANANTI CITY RESORT Σε προνομιακή τοποθεσία, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει το Θεσσαλικό κάμπο, τα γύρω βουνά και φτάνει μέχρι τα Μετέωρα, το Ananti City Resort συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός υψηλού επιπέδου ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα και τις παροχές ενός resort. Απολαύστε πρωτότυπες θεραπείες στο Anatasi Spa, όπως η "Εγκοίμηση", γνωστή από την αρχαιότητα. Best Luxury Urban Escape στην Ελλάδα το 2017 στα World Luxury Spa Awards.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |