Διακόσμηση Σπα

ΑρχικήΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΠΑΔιακόσμηση Σπα

Διακόσμηση Σπα

1  | 

Ερατεινή - χειροποίητες δημιουργίες από γυαλί

Ερατεινή - χειροποίητες δημιουργίες από γυαλί Η Ερατεινή προσφέρει δημιουργίες που μπορούν να συμπληρώσουν και να δώσουν χαρακτήρα στη διακόσμηση ενός Σπα. Χειροποίητες δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του εργαστηρίου, σε μεγάλη ποικιλία από σχέδια, φόρμες και χρώματα. Διακοσμήστε τον χώρο σας με αυθεντικά έργα τέχνης από γυαλί όπως βάζα, κηροπήγια, πιατέλες, δίσκους, πίνακες ρολόγια και ποικίλα άλλα διακοσμητικά. Η εταιρία προσφέρει επίσης πρωτότυπες δημιουργίες για εταιρικό δώρο, προσαρμοσμένες στην ταυτότητα και φιλοσοφία του κάθε πελάτη, με το λογότυπό του ενσωματωμένο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

D. Voulgaridis - χειροποίητες δημιουργίες από ξύλο

D. Voulgaridis - χειροποίητες δημιουργίες από ξύλο Στο εργαστήριο Voulgaridis σχεδιάζονται και δημιουργούνται μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά από ξύλο, όπως γραφεία, ρολόγια, καθρέφτες, φωτιστικά, κηροπήγια με διάρκεια στο χρόνο, υδρόφιλα οικολογικά χρώματα και με πρώτη ύλη την εγχώρια ξυλεία. Θα βρείτε χρηστικά, καλαίσθητα έπιπλα ενώ μπορείτε επίσης να υλοποιήσετε τη δική σας δημιουργία για το Σπα, το ξενοδοχείο, ή τον προσωπικό σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Singular Wax-Όλος ο κόσμος του κεριού

Singular Wax-Όλος ο κόσμος του κεριού Στην εταιρία Singular Wax θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία κεριών και διακοσμητικών για επαγγελματίες και Σπα, σε διάφορα μεγέθη και χρώματα που δίνουν μοναδικές ιδέες για πρωτότυπη διακόσμηση: φαναράκια, κεριά αρωματικά, με χάραγμα, ξυστά, αντικέ, ανάγλυφα, στρογγυλά, τετράγωνα, κορμοί, κεριά σε ποτήρι, κεριά κουφωτά-μπάλες, κεριά κηροπηγίου και κεριά μοναδικά, με τη δική σας ταυτότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

1  |